EASIS Mandel med vit choklad och lakrits, 100 g

SEK 72,95
På lager
EASIS Lakritsmandlar är en harmonisk kombination av lätt rostade mandlar, vit choklad och lakritspulver. De är för dig som har en förkärlek för lakrits – även när du äter choklad. Lakritsmandlarna är utan tillsatt socker.

De levereras i en fin förpackning och kan därför bland annat användas som värdinnegåva. Botten kan användas som serveringsskål och kan också sparas efteråt.

EASIS Mandlar överdragna med 66 % vit choklad och lakritspulver. Innehåller sötningsmedel. Utan tillsatt socker, men med ett naturligt innehåll av sockerarter. Sötad med det kalorifria sötningsmedlet erytritol och sötningsmedlet steviolglykosid som extraheras från steviaplantan.

Förvaring: Torrt, inte för varmt och inte i solljus.
Efter öppning: I en väl tillsluten förpackning.

Nettoinnehåll: 100 g

Mandlar (33 %), kakaosmör, helmjölkspulver, kostfiber (dextrin), sötningsmedel (erytritol) (6,5 %), kostfiber (inulin), kostfiber (oligofruktos), vassleproteinisolat, skummjölkspulver, lakritspulver (1,6 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturligt aromämne, naturlig vaniljarom, sötningsmedel (steviolglykosider). Kan innehålla spår av hasselnötter.