EASIS Mandel med vit choklad och lakrits, 100 g

SEK 72,95
Slutsåld
Artikelnummer:201154
EASIS Lakritsmandlar är en harmonisk kombination av lätt rostade mandlar, vit choklad och lakritspulver. De är för dig som har en förkärlek för lakrits – även när du äter choklad. Lakritsmandlarna är utan tillsatt socker.

De levereras i en fin förpackning och kan därför bland annat användas som värdinnegåva. Botten kan användas som serveringsskål och kan också sparas efteråt.

EASIS Mandlar överdragna med 66 % vit choklad och lakritspulver. Innehåller sötningsmedel. Utan tillsatt socker, men med ett naturligt innehåll av sockerarter. Sötad med det kalorifria sötningsmedlet erytritol och sötningsmedlet steviolglykosid som extraheras från steviaplantan.

Förvaring: Torrt, inte för varmt och inte i solljus.
Efter öppning: I en väl tillsluten förpackning.

Nettoinnehåll: 100 g
Specifikationer
Näringsinnehåll
Pr. 100 g
Energi
2218 kJ/530 kcal
Fett
41 g
-varav mättade fettsyra
16 g
Kolhydrater
24 g
- varav sockerarter
10 g
- varav sockeralkoholer
6,5 g
Kostfiber
16 g
Protein
15 g
Salt
0,2 g

Mandlar (33 %), kakaosmör, helmjölkspulver, kostfiber (dextrin), sötningsmedel (erytritol) (6,5 %), kostfiber (inulin), kostfiber (oligofruktos), vassleproteinisolat, skummjölkspulver, lakritspulver (1,6 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturligt aromämne, naturlig vaniljarom, sötningsmedel (steviolglykosider). Kan innehålla spår av hasselnötter.