Brownie med körsbärsmousse

12 portioner

Ingredienser:
Botten:
1 EASIS Brownie mix

Körsbärsmousse:
150 g EASIS Körsbärssås
3 gelatinblad
2,5 dl vispgrädde
70 g creme fraiche 5 %
1 msk EASIS Florsød
EASIS Perfect Sød

Garnering:
EASIS Choko Knas

Gör så här:
Gör brownien enligt anvisningarna på påsen och grädda den i en form med avtagbar botten. Låt kakan svalna helt.

När kakan är helt avsvalnad, lägg tillbaka den i formen med plastfolie runt hela kanten.

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 15–20 minuter. Sila körsbärssåsen. Lägg 150 g ren körsbärssås i en kastrull och värm den. Blötlägg gelatinbladen i körsbärssåsen. Låt körsbärssåsen svalna i 5–10 minuter. Vispa grädden lätt tillsammans med Florsød. Rör ner creme fraiche i kastrullen med körsbärssås. Vänd ner 2 msk vispgrädde i kastrullen. Vänd försiktigt ner körsbärssåsen i skålen med vispad grädde. Smaka eventuellt av moussen med lite Perfect Sød om det behövs. Häll moussen på din avsvalnade browniebotten och ställ i kylskåp i 3–4 timmar.

Ta ut kakan ur formen, lägg upp den på ett fat och garnera med olika EASIS Choko Knas-kulor.

Näringsinnehåll per portion (85 g):
Kcal 226
Fett 18
Kolhydrater 13 g
Kostfibrer 9,2 g
Protein 4,5 g