Citron/Vaniljsvåfflor med hallonskyr

Artikelnummer:
5 portioner

Ingredienser:
Våfflor:
50 g EASIS Proteinpulver med vaniljsmak
150 g havregryn
1 tsk bakpulver (3 g)
1 nypa salt
3 dl skummjölk (337 g)  
2 hela ägg (98 g)
Skal från 1 hel citron (10 g)
Saft av 0,5 citron (12 g)  
10 g kokosolja för stekning

Toppning:
250 g neutral skyr
25 g tinade frysta hallon (Köp de som är förkokta , annars måste de kokas och frysas innan de kan användas)
1 tsk EASIS Perfect Sød (5 g)
250 g frukt/bär

Viktförändring:
1 portion våfflor av 120 g smet blir till våfflor på 88 g efter gräddning i våffeljärnet.

Tillvägagångssätt:
Lägg proteinpulver, havregryn, bakpulver och salt i en skål. Rör om ordentligt.
Tillsätt sedan mjölk, ägg, citronskal och citronsaft och mixa allt med en stavmixer.

Smörj ditt våffeljärn med kokosolja och grädda dina våfflor i 3–4 min.

Blanda neutral skyr, tinade hallon och Perfect Sød väl.
Toppa dina våfflor med skyrblandningen och frukt/bär.
Relaterade produkter