Dadel-marsipanägg

Artikelnummer:
16 portioner/16 stycken:

Ingredienser:
150 g EASIS Marsipan
1 tsk EASIS Lakritspulver
15 g EASIS Topping med kolasmak
16 dadlar

ÖVERDRAG
125 g EASIS mörk choklad
50 g EASIS vit choklad

Gör så här:
Knåda ihop marsipan med lakritspulver och kolatopping.

Skär ett snitt i dadlarna och ta bort eventuella kärnor. Dela marsipanmassan i 16 delar och peta in den i dadlarna. Vik dadeln runt marsipanmassan och
forma den till ett ägg. Kyl dadlarna i 15 minuter.

Smält den mörka chokladen över vattenbad och täck äggen. Ställ in dem i kylen eller frysen tills chokladen stelnat.

Smält den vita chokladen över vattenbad. Häll den i en spritspåse och garnera påskäggen med strimlor av vit choklad. Kyl tills chokladen har stelnat.

Näringsinnehåll per portion (30 g):
120 kcal
6,6 g fett
11 g kolhydrater  
6,2 g kostfibrer
2,1 g protein

Relaterade produkter