EASIS Diet Shake Kakao 300 g, 12 portioner

SEK 144,95
På lager
Måltidsersättning för viktkontroll
214 kcal per portion
12 portioner/måltider

EASIS Diet Shake med kakao är en pulvermix som bara ska blandas med mjölk för att ge en läcker och krämig shake. Shaken är utan tillsatt socker och innehåller alla vitaminer, mineraler och näringsämnen din kropp behöver i en huvudmåltid. Detta garanterar att du får i dig rätt näring samtidigt som du fokuserar på viktkontroll. Lätt och enkelt.

Måltidsersättning för viktkontroll
Att ersätta ett av de dagliga måltiderna i en energisnål kost med en måltidsersättning gör det lättare att hålla vikten efter en viktminskning.

Att ersätta två dagliga huvudmåltider i en energisnål kost med en måltidsersättning bidrar till viktminskning.

För att uppnå önskad effekt ska produkten användas i kombination med andra livsmedel och som en del av en energisnål kost. Det är viktigt att dricka mycket vätska.

Pulvermix till shake med kakao. Måltidsersättning för viktkontroll. Innehåller sötningsmedel. Utan tillsatt socker men med naturliga sockerarter.

Användning
1. Blanda 25 g pulver (2 strukna skedar med doseringssked) med 2,5 dl mellanmjölk i en shaker eller blender.
2. Blanda eller skaka tills pulvret har löst sig.

Förvaring: Torrt och inte i solljus. Efter öppning i en väl tillsluten förpackning

Nettoinnehåll: 300 g (12 portioner)
Doseringssked medföljer i förpackningen.

En portion innehåller
214 kcal
6,5 g fett
15 g kolhydrater
3,0 g kostfibrer
22 g protein
MJÖLKprotein, SOJAproteinisolat, fettreducerat kakaopulver (12 %), kostfiber (inulin), skumMJÖLKspulver, vegetabilisk olja (SOJA), emulgeringsmedel (SOJAlecitin), magnesiumkarbonat, aromämnen (choklad, karamell), dikaliumfosfat, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantan), salt, järndifosfat, vitamin C, sötningsmedel (sukralos), niacin, zinkoxid, vitamin E, kopparsulfat, mangansulfat, pantotensyra, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin A, folsyra, kaliumjodid, natriumselenit, biotin, vitamin K1, vitamin D3, vitamin B12.
Kan innehålla spår av ägg, lupin och gluten.