Glass med choklad, marsipan och körsbärssås

6–8 portioner

Ingredienser
400 g EASIS Vaniljglass
50 g EASIS Marsipan
30 g mandlar
30 g EASIS Chokladknappar
100 g EASIS Körsbärssås

Gör så här
Ta ut vaniljglassen ur frysen och låt den stå några minuter.

Skär marsipanen i små tärningar och hacka mandlarna. Blanda vaniljglassen i en mixer tills du har en slät massa (cirka 15–20 sekunder). Vänd i chokladknappar, marsipan och mandlar i glassen och lägg upp på ett fat. Swirla körsbärssåsen över glassen genom att dra baksidan av en sked genom glassen. Ställ in glassen i kylskåpet i 10–15 minuter. Därefter serveras glassen genast.  

Näringsinnehåll per portion (100 g):
Kcal 154
Fett 9,2 g
Kolhydrater 14 g
Kostfibrer 11 g
Protein 4,3 g
Relaterade produkter