18 stycken à cirka 25 g
Ingredienser:
150 g EASIS Classic Crunch
100 g havregryn
30 g mandlar
30 g hasselnötter
15 g kokosflingor
150 g EASIS Fibersirup
0,5 tsk malen kanel
Gör så här:
Grovhacka mandlarna och hasselnötterna och häll dem i en skål tillsammans med EASIS Classic Crunch, havregryn, kokosflingor och kanel. Blanda väl. Tillsätt EASIS Fibersirup och rör om tills allt blir en fet massa.
Häll massan i en långpanna med bakplåtspapper och tryck ut den till ett jämnt lager. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 min vid 175 grader tills den är gyllene. Låt svalna och skär till barer.
Näringsinnehåll per styck (25 g):
Energi 88 kcal
Fett 2,8 g
Kolhydrater 9,5 g
Kostfibrer 8,2 g
Protein 2,3 g