”Nougat”-bitar

16 portioner

Ingredienser:
130 g EASIS Chokladkrämspålägg
130 g EASIS Ljus Choklad
50 g EASIS Cornflakes
40 g hackad mandel eller mandelspån

Topping:
50 g EASIS Mörk choklad
1 msk kokosolja

Gör så här:
Smält det bredbara pålägget och ljus choklad i en skål över vattenbad. Vänd ner cornflakes och mandel i den smälta chokladmassan. Fördela massan i en form (cirka 20x20 cm) och låt den stå i kylskåp tills chokladen har satt sig. Smält den mörka chokladen tillsammans med lite kokosolja och häll på den kylda massan. Strö eventuellt över lite mandelspån. Sätt tillbaka formen i kylskåpet.

Skär i små bitar när chokladen har satt sig och servera.

Näringsinnehåll per styck (25 g):
Kcal 127
Fett 10 g
Kolhydrater 5,6 g
Kostfibrer 6,6 g
Protein 2,0 g
Relaterade produkter