Potatissallad

Artikelnummer:
2 personer

Ingredienser:
500 g färskpotatis
5 stora rädisor
2 salladslökar
0,5 knippa gräslök eller persilja
3 dl naturell yoghurt
1 påse EASIS Holiday dip pulver
0,5 knippe grön sparris

Gör så här:
1. Skrubba potatisen och lägg dem i en kastrull med vatten så att det precis täcker potatisen.
2. Koka upp potatisen och sänk sedan till medelvärme men se till att vattnet fortfarande kokar.
3. Koka potatisen i 8–10 min, häll av vattnet och låt dem svalna.
4. Rensa och dela sparris och salladslök. Skär rädisorna i tunna skivor.
5. Blanda yoghurten med Holiday dip pulver i en lämplig skål.
6. Skär varje potatis i 4–6 bitar och vänd dem i dressingen tillsammans med grönsakerna.
7. Hacka gräslök och/eller persilja och strö det över den färdiga potatissalladen.

Näringsinnehåll per portion (491 g):
Kcal 398
Kolhydrater 64 g
Kostfibrer 6,4 g
Fett 8,3 g
Protein 13 g

Relaterade produkter