Chokladbiskvier

8 portioner/8 st.

Ingredienser
BOTTEN
40 g EASIS Marsipan
40 g EASIS Multisød
25 g äggvita

FYLLNING
2 dl vispgrädde
75 g EASIS Mörk choklad

ÖVERDRAG
85 g EASIS Mörk choklad
1 msk kokosolja

Gör så här
Sätt ugnen på 180 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.

Blanda marsipan och Multisød noga. Tillsätt äggvitorna och blanda ordentligt. Fördela smeten på 8 runda bottnar med en tjocklek på 2–3 mm på plåten. Använd en spritspåse för att fördela blandningen. Grädda bottnarna i 8–10 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Smält chokladen till fyllningen över ett vattenbad. Låt chokladen svalna något. Vispa grädden. Rör försiktigt ihop den vispade grädden och den smälta chokladen till en jämn smet. Fördela krämen på de 8 bottnarna med en kniv (eller använd en spritspåse). Låt kakorna stå i kylskåpet i ca 1 timme.

Smält choklad och kokosolja till överdraget i ett vattenbad. Doppa kakorna i den smälta chokladen. Ställ kakorna i kylskåpet.

Servera när chokladen har stelnat.
Relaterade produkter