EASIS Perfect Multisød 400 g

SEK 84,00
Slutsåld
Artikelnummer:800204
Energifri.
Sockerersättning.

EASIS Perfect Multisød är baserat på det kalorifria sötningsmedlet erytritol. Erytritol ger samma fyllnad som socker och kan därför ersätta socker 1 till 1 i alla användningssituationer. Multisød kan användas där du normalt använder socker. Exempelvis på frukostbordet, i bakverk, på gröten eller i kaffet. Tål uppvärmning.

Teknisk information
Erytritol finns naturligt i växter i mycket små mängder. Det framställs industriellt av naturliga råvaror och inte genetiskt modifierade organismer. Erytritol är en molekyl som absorberas i kroppen som den är och utsöndras i urinen utan att omsättas. Därför tillför den inte kroppen någon energi.

Erytritol är en kolhydrat (en sockeralkohol) men utsöndras i urinen utan att omsättas, och innehåller därför inga kalorier. Det är den enda sockeralkoholen med kalorivärde 0.

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Energifri. Detta innebär att om du räknar kolhydrater med avseende på diabetes ska du inte räkna med Multisød eftersom erytritol inte påverkar blodsockernivåerna. Den kategoriseras bara som en kolhydrat (sockeralkohol) i lagstiftningen.

Förvaring: Torrt och inte i solljus. Kom ihåg att stänga påsen ordentligt eftersom Perfect Multisød är mycket känsligt för fukt.

Nettoinnehåll: 400 g.
Specifikationer
Näringsinnehåll
Pr. 100g
Energi
0 kJ/0 kcal
Fett
0 g
-varav mättade fettsyra
0 g
Kolhydrater
100 g
- varav sockerarter
0 g
- varav sockeralkoholer
100 g
Kostfiber
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g
Relaterade produkter