Chokladbollar med hallon

Ingredienser:
25 g havregryn
25 g kokosflingor
10 g EASIS Perfect Florsød
30 g EASIS Kakaodryck (pulver)
50 g EASIS Hallonmarmelad
30 g rostade och grovhackade mandlar
35 g EASIS Ljus eller mörk choklad
1 knapp tsk salt

EASIS Crunch, Cornflakes, kokosflingor eller annat att rulla i.

Gör så här:
Blanda havregryn, kakao, kokosflingor, Florsød, salt och hackad mandel.
Tillsätt marmeladen och rör om ordentligt.
Bryt chokladen i bitar i en skål tillsammans med 1 msk vatten och smält i mikrovågsugnen.
Mikra 10 sekunder i taget och rör i chokladen tills den är helt smält.
Häll den smälta chokladen i skålen med de andra ingredienserna och rör om ordentligt.
Forma till små bollar och rulla dem i valfri topping (t.ex. EASIS Crunch, cornflakes eller kokosflingor).
Ställ bollarna i kylskåpet en halvtimme innan du serverar dem.
Relaterade produkter