Ingredienser till 2 portioner
FYLLNING
1 finhackad röd paprika
1 pressad vitlöksklyfta
1 finhackad lök
100 g finhackade champinjoner
fett till stekning
salt och peppar
färsk timjan
BIFFAR
250 g mager nötfärs
2 msk EASIS Tomatketchup
1 msk EASIS Senap
1 tsk potatismjöl
1⁄2 tsk malen koriander
1⁄2 tsk malen spiskummin
400 g skivade blandade grönsaker, t.ex. paprika, lök, aubergine, zucchini
25 g EASIS Pesto, röd
20 g neutral olja
en handfull sallad
Gör så här
Fräs ingredienserna till fyllningen i lite fett i en stekpanna. Smaka av med salt, peppar och färsk timjan.
Blanda ihop ingredienserna till biffarna till en färs. Forma 2 biffar av färsen. Gör en fördjupning i varje biff (t.ex. med botten av ett glas), lägg fyllningen i den och vik ihop köttet runt den. Tryck ut biffarna något. Grilla biffarna tills de är genomstekta.
Grilla samtidigt de skivade grönsakerna tills de är mjuka. Gör peston enligt anvisningarna på påsen. Hacka de grillade grönsakerna fint och tillsätt dem i peston.
Lägg upp salladen med peston och de fyllda pannbiffarna ovanpå.